Hemma i Halmen.

Efter en vecka i värmen (bara förnamnet) så är jag åter hemma i kylan igen.
Har dock haft tur med vädret sen jag kom hem, solen har visat sig, vilket den tydligen inte gjort nå alls sen vi for, så de är ju positivt, fast det är ju inte direkt nå badväder, och termometern visar 20 grader kallare än vad jag hunnit vänja mig vid =)
Sista dagen i Turkiet hade vi 34.4 grader i skuggan, å det var inte mer att göra än att ligga i vattnet å kyla ner sitt heta skinn =)
Nu ska jag gå ut å greja lite till innan solen går ner å det står väl inte på..
Bilden visar hur högt upp vårat hotellrum i Fuengirola låg =D

Snart så...

...är man hemma i vardagen, men först ska det svettas ut Choklad-apor från igår. 28 grader i skuggan å kl är 10.40 så de lär de inte bli nå större problem 8)

Hett!

Idag har det blivit steka av,ägg å sen fläsk!

Good morning...

Sunshines!?!
Hoppas ni haft en bra morgon, för det har jag, kan bero på att jag tror mig veta att det är sista morgonen jag måste gå upp tidigt på ett par dar och att jag jobbat 3 (snart 4) dagpass nu typ á 12 timmar styck eftersom vi fått jobba över alla dagarna. Så jag ser fram emot mina härliga sovmorgnar!
Är det kanske någon som för övrigt har nåt bra tips om man vill bli mer morgonpigg?? (förutom att gå å lägga sig i tid då)
Eller är det kanske bara nåt man är född till (eller INTE född till) att va en morgonpigg eller morgontrött människa =)
Jag räknar mig till den sistnämnde, om jag inte gått och lagt mig före kl 21 då, å de händer ju inte jätteofta =D

Mycket nu..

Mycket jobb och mycket annat, mest i huvet faktiskt (skryt), fast det är väl mest sånt som inte är så mycket att skryta med förstås, lite rörigt å mycket att tänka på som det kan va ibland.
Men har några go-dagar att se fram emot snart, de blir gött.
En välbehövlig Massage ska jag unna mig, gärna en Tre-timmars.
Visst har vi ett härligt höstväder?

Ombyte förnöjer...

Idag blev det Paracetamol/Kodein till frukost.
Kul att variera sig lite men imorgon hoppas jag på nå snaskigare som kanske en Smoothie med blåbär eller nåt, föredrar det.
Morgonpillret gjorde iaf gott, så idag har man varit hyfsat som folk. Hälsade på på Farmen där vi käkade Kladdkaka, Blåbär/hallonPaj å mumsade oss i mysvädret.
Undra va mina läsare haft för sig en dag som denna =)

Frukost.

2 Alvedon.
1 Ipren.
Godmorgon alla Glada!

Brrrr

Tänk va mycket värdefullt jag har i mitt liv igentligen <3

Slut som artist...

En dag med total Energiuttömning, både på in- å utsidan.
Morgonen vet ni redan.
Blåbärsjakten gick bra, ytterligare 10 Liter paj- och smoothieingrediens till frysen =P
Min Lillstuga som är vedbod i ena änden har blivit intryckt av ett gäng hässjestänger (hur fasen stavas de då?) och måste plockas bort, så det fick bli dagens andra träningspass.
Om man säger så här, att det är inte bara EN pinne som ska bort, och dom väger inte bara ETT kg, så efter 2 timmars släpande fick fröken Södergren soppatorsk och gick in och halvdog på hallgolvet i hopp om att energin skulle återinfinna sig.
Det gjorde den inte.
Kommer nog sova gött inatt.
Är det lagligt att gå å lägga sig när kl är halv åtta?

Nu ska vi ut på Blåbärsjakt..

Min frys är ju full så jag har haft lite Plock-stopp vad gäller bär å svamp men nu har jag ju fått en extra liten frys (som jag dessutom har inne) som gör att jag nu är på väg ut i skogen med mina kära päron.
Mysigt med lite skog- å pärontid =)

Den här dan började hur bra som helst förutom en grej men om vi börjar från stavpromenaden å träningspasset så är det ju underbart =)
En go smoothie å äggmacka på det så är man full av energi att möta en ny dag!
Fortfarande mycket på To-Do-Listan så det är ju bara å börja beta av!
Blåbärsjakt står först på schemat idag, så hej så länge!

Slut.

Nu är det för min del slut-kikat på vissa sidor å bloggar på internet.
Varför lägger man så mycket fokus på andra, speciellt om dom är idioter, psykopater eller bara allmänt dåliga människor?
Det är både på fejjan och i bloggar man stöter på det, Den dåliga energin flödar och jag tycker det är otroligt synd för jag vet att iaf i vissa fall är människor som också har så mycket positivt att sprida, så varför inte bara sluta sprida skiten! Det är säkert befogat så man blir förbannad men det måste väl va nåt slut på det hela, å varför i hela friden måste man tala om för andra hur många idioter man har omkring sig eller träffar på, är det för att hävda sig eller framhäva sig själv på nå vis, eller att man ska tycka-synd-om er som råkar ut för dom..?
Har lite svårt för sånt där.
Jag tror även att om man fokuserar på skit så kommer det mer till en.
Fokusera på det ljusa å positiva så kommer DET.
Inte jämt såklart men i många fall.

Skönt var det iaf att få en paus från rivandet här hemma, har ju fått (?) ett nytt kylskåp som jag tänkte försöka montera in.
Rivningen är klar, så även lite eldragning, nu är det bara skåpet som ska på plats =)
Gött!

Ordning på Torpet.

Igår kom jag hem från några härliga, soliga, varma, goa dagar med Sötlöken A i Fuengirola, Spain.
Det såg minsann lite oroväckande ut då det 3 dagar innan vår avresa började brinna i krokarna där, å det va ingen liten brasa heller.
En rejäl skogsbrand där 1000 personer varit med och släkt, 1500 ha skog (det lilla som kan finnas efter en het sommar) och tyå 50 flygplan och helikoptrar som kämpat med att släcka elden.
Dom gjorde ett bra jobb så när vi kom dit så kunde man bara ana nån strimma rök bortom bergen.
Om brasan hade fortsatt så hade vi haft 1a parkett från vår balkong på 6 våningen, den vette ut mot bergen.
Nån brasa såg vi inte men annan kvällsunderhållning fick vi i form av en karl som uträttade barnförbjudna behov mitt i blickfånget från vår balkong.

Som ni kanske vet så känner jag att jag försummat mitt hem.
Har vart borta ganska mycket och när jag väl varit hemma är det utesysslornan som prioriterats.
Igår när jag kom hem, och även idag har det varit fint väder och det brukar betyda utejobb men jag frös nästan ihjäl mig trots att jag var inne så äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått det lite trevligt och trivsamt här hemma.
Jag är långt ifrån klar men nu känns det iaf okej.
Har ju även köpt lite nya inredningsdetaljer, bla ett par Stora, Goa, Fina kuddar på Indiska då vi var i Stockholm (på Lady-Gaga fö som jag kan ägna ett eget inlägg framöver).
Hoppas ni Alla har det bra för de har jag förutom att jag vill till värmen igen då =)

RSS 2.0