Det känns....

Att kroppen fick jobba lite igår.  
Tvingade mig upp 05.30 för att åka å simma innan jobbet.  Det var lite tungt men eftersom jag iaf vaknade av klockan så va de ju bara att gå upp :)
Har inte simmat på väldigt länge men skrapade ihop 40 vändor på typ 24 minuter så jag blev både flåsig ock svettig i pannan :)
 
Jobbade 8-18 och for sen till gymmet.  Har ju skaffat kort på Storviks gym igen. 
Kan kännas lite onödigt med tanke på att jag har möjlighet att träna Gratis på andra ställen men skönt att ha på hemmaplan och sen är det ju rätt kul att se lite annat folk ibland,  tränar ju i stort sett alltid själv annars. Hur som helst så körde jag axlar, rygg och mage igår och det känns ju överallt utom i magen så som vanligt ;(  Insida lår känns efter simningen. 
Ska försöka hinna med å träna på jobbet idag å, kan hända att det kommer att bli lite dåligt i helgen så kör på nu då :)
Va har ni för er i veckan? 

Väntar. ..

Ikväll får jag finbesök (igen,  hade det även igår fast inte Samma besök )
Det ska bjudas på Kycklingfilé med philadelphiaost blandat med vitlök och soltorkade tomater.  Potatisklyftor med timjan och grönpepparsås. 
 Till efterrätt Äppelpaj och vaniljsås. 
Känns ju lite bättre att trycka i sig när jag tränat idag men det blev ett klent pass,  har inte känt mig i form.  
Huvudvärk och yrsel/illamående sen  jag vaknade och jag har nyst mer än vanligt. Kändes tidigare nästan som att jag höll på å bli förkyld. Nu känns det bättre men de kan ju ha att göra med att jag tog både Ipren,  Alvedon å Treo  (haft migränkänning med ) .
Tycker inte om att ta piller men de är skönt när de finns nåt som hjälper.  Å sen beror det på lite vad jag ska göra.  Har jag möjlighet att bara vila så försöker ja låta bli piller men idag har jag inte riktigt haft tid med det eftersom jag både skulle klippa pappa och få matbesök då. 

Trött

Ja rätt trött är jag.
Trött i ögonen och trött på folk, och trött på mig själv att jag blir trött på folk.
Ibland (oftast) förtjänar dom ju inte ens den energin man lägger ut på dom till ingen nytta.
Mest trött blir ja på folk som säger en sak men deras agerande säger en helt annan. Vad är det som är så förbannat svårt?
Har också svårt för egoistiska, självcentrerade människor som bara är intresserade av vad dom själv har att säga, och dessutom Avbryter andra som pratar.
Tycker även det är fantastiskt drygt med folk som hellre stoppar huvudet i sanden och skiter i saker än att försöka prata och reda ut. Allt går att lösa på ett eller annat sätt men då måste man ju kommunicera och det är inte alla som klarar det. Eller i vissa fall kanske dom inte tycker det är värt det och då vet man ju det och såna vill man ju iaf inte ha i sitt liv.

Har personligen ett väldigt bra exempel på att det är viktigt att prata och fick nyligen Tillbaka en "Förlorad " vän, vilket jag är fantastiskt glad över <3

Ska bli så sjukt skönt att få komma iväg snart, även om jag hade velat ha med mig några vänner <3


Nu var det mycket gnäll, men nu har jag dyngat ur mig lite så nu släpper jag det där :)
Wowowow. ..

Hade hoppats på en lugn dag på jobbet idag men icke. Lagom med körningar och lunch fick vi ( dock bara en gång ) men haft häcken full å inte suttit på arslet många minuter inte.
Hade ju tänkt hinna träna på jobbet men får hoppas det hinns med imorgon istället.
Har nu skaffat kort på byns gym, från nu å ca 1.5 månad.
Blir kul med lite variation.

Nåt mer bra idag va att jag fick sluta i tid så jag hann med ett Besök till Church Street med Go - bönorna innan bion.
Vi såg Hallonbåtsflyktingen å den va ju lite rolig :D

Nu äre sovdags, en arbetsdag kvar den här veckan :)

Är Alltid ...

 
Nojjig när jag ska hålla på med flygbiljetter och visum,  det är ju så petnoga på minsta lilla bokstav. Missar man med stavningen så det inte blir exakt som i passet så kan man bli nekad att komma in i landet och det vore ju ingen hit.
 
Hade en gedigen To-Do-Lista idag (ovanligt ?) men som tur va bestod den bara av pappers-/data-/telefon-syssel. 
 
Ringt Banken, Bilmekaniker, Sjukhus och Viasat. 
 
Fixat Visum och Boende i Älskade Perth,  SOM jag längtar,  ni kan inte ana.... jo de kan ni nog förresten,  alla vet väl hur det är att se fram emot något väldigt mycket så man nästan känner sig kär ☺
 
Nu blire film å mys resten av kvällen,  ska även göra sushi och mumsa på. 
 
Till lunch blev det en Low Carb Wrap,  möjligen den godaste hittills med tonfisk, mini keso, majs, tomat och rå VITLÖK, tror det var den som gjorde det så sjukt gott. ..nomnomnom..
 
Tycker lite synd om mig själv för jag har börjat få sån bedrövlig tjejveckavärk...som tur är brukar det hålla sig till första dagen men de är fasen inte kul.  Har legat dubbelvikt här till och från idag,  vet inte om jag ska spy, svimma eller bara gå å dö en stund. Nu har jag pulat i mig både Ipren å Alvedon så nu gör det bara LITE ont.
 
Hade tänkt köra ett pass på Parkbadet idag men känns inte som det är läge. Får bli vila idag.  Körde ett hårt pass igår morse som fortfarande känns, speciellt i rumpan :) 
 
 
 
Mitt morgonsällskap :)
 
 
 
 
 
 
 

Hoho?

Är de nån kvar här? 
Förstår om ni tröttnar,  inte så kul att läsa en blogg när ingen skriver 😄
Har liksom prioriterat lite andra saker, och tack vare det så är numera badrummet rustat, gjort vinter ute, huset relativt städat samt att jag har påbörjat projekt "flyttstädning".
Skönt i själen att få saker gjorda. 
Däremellan har jag jobbat en del,  tränat en del och umgåtts ganska mycket. 
Häromdan var det tänkt att några från jobbet skulle på 112-kryssning men ingen va speciellt taggad så det blev Frulle - buffé i Högbo och Relax på Parkbadet istället,  bättre både för plånbok och lever ;)
 
Den här månaden har vi tillåtelse att träna på Parkbadet i jobbets räkning å det är ju SÅ kuuuul!  (Ganska jobbigt med )
Igår var jag på ett Tabata -pass å jag gillar verkligen att 
Man får både kondition och styrka i ett och samma pass. 
Jävlar i hel.... va jobbigt de va, men lika kul som jobbigt!  Hoppas verkligen att vi får fortsätta :)
 
Raj Raj 

RSS 2.0