Tungt.

Jag har jobbat mitt sista pass med B :/ 
Så mycket vi har varit med om tillsammans, många minnen, både fina, tunga, tragiska, märkliga,  tokiga, härliga och otroligt roliga stunder vi haft när vi jobbat ihop. Vi har firat Jul flera gånger, nyår och helger,  nätter å dagar och otaliga timmar i vått och torrt i den gula firmabilen. Man kommer varandra nära på ett väldigt speciellt sätt när man jobbar på ambulansen.  Man går igenom grejer tillsammans som ingen annan kan förstå.
På den tiden när vi jobbade i par, när jag började min karriär på ambulansen,  då jobbade jag och B ihop under flera år. Det ledde till att vi har fått en speciell relation.
Det ska jag bära med mig även om vi nu gjort vårt sista pass tillsammans. 
 
Natti natti 
 
 
 

Så bra, så bra

Vilka dagar!  
Ledig i 4 dagar å sommarvärme varje dag,  härreguuuuud så skönt det har varit. ..
Dessutom har R vart hemma, riktigt bra tajmat med mitt schema å solens :)
Vi har fiskat  (försökt), cyklat,  kollat på Lammutsläpp, fotboll,  go mat, hängt med lite trevligt fölk åsså har vi vart hemma å grejat lite å.
 
 
Käkat middagar flera kvällar uppe på balkongen i kvällssolen ända tills den gått ner vid 21 å älgarna börjat smyga sig fram :)
 
 
(R va ju å fiskade själv en dag när jag jobbade,  fick upp Öring å Röding som han rökte sen,  HUR gott är det inte 😍? ! )
Det är ju 12 st som hållt sig här ett tag nu (Älgar alltså,  nu blev de lite rörigt)
Nu måste jag gå å sova,  aptrött, å hoppas på att jag vaknar i hyfsad tid imorgon. 
Hade velat kört ett träningspass 08.30 i Sandviken men har ingen lust att ställa klockan förv det har jag gjort nästan hela veckan fast jag varit ledig. 
Så jag sover nog tills jag vaknar :)
Natti natti 

På tur

Sitter bak i Ambulansen å är på väg mot Hofors för att hämta patient.
Vi har en intro med oss idag så han får sitta fram å känna på verkligheten lite innan det är dags på riktigt :D
Efter jobbet idag ska vi träffas på stationen å käka lite,  det blir som både en avslutningsfest men även för att vi tycker att vi är värda lite kalas efter allt som är och har varit. 
Det känns lite riskabelt att skriva så där, som att beställa övertid,  men vi får hoppas vi slipper det ändå :)
 
Från och med 10 Juni kommer jag förmodligen kunna planera grejer efter jobbet,  det har jag ju inte kunnat på 14 år, så det blir ju en positiv grej!
 
Nu är vi framme så måste sluta 
Baj Baj 

RSS 2.0