Så kan det gå

Ja min förra natt vet ni ju redan hur den var, sov inte mycket alls den natten, vilket resulterade i att jag sov VÄLDIGT gott då klockan ringde... så gott så att jag inte hörde de 2 larmen som jag hade ställt..
Jobbet börjar kl 08 och klockan 08.16 ringer min kollega och undrar om jag tänkte komma och jobba nåt eller om han skulle få jobba själv.
Nog kan man väl få en mjukstart med sovmorgon första dagen efter semestern? =)
Nåja, Jetlagen kommer nog ge sig tillkänna nån dag till är jag rädd... kanske är bra att man tvingas upp å jobba så dygnsrytmen kommer i ordning snabbare.
När vi var borta där levde vi som pensionärer och gick och la oss mellan 9-10 nästan varje kväll, och vaknade 06.30-07.00.
Skönt att få vakna i lugn å ro å ligga å dra sig i 2 sköna veckor. Började morgnarna med antingen barfota strandstavpromenad, volleyboll eller tennis, eller lite av varje.
En riktig hälsoresa kan man tycka men grejen är ju den att det blev ju en å annan drink med, å då spelade det ingen roll om kl var 12 på dan eller 7 på kvällen.
Gott vin var det också, varje middag... och god glass, varje dag...
Vågen sköt iväg ett par hack men märkte ingen större skillnad på arbetsbyxorna ändå tycker ja, det brukar annars märkas rätt snabbt på dom.
Funderar nu på att gå ner i källarn å träna...tänkte lägga fokus på kondition/förbränning ett tag framöver men lär även få med styrkan så det får nog bli Tabata så man lätt och roligt kan få med allting =)
Tjobräää

Bläää

Ibland bara hatar jag att sova :(((((
Iaf när man inte får sova gott utan fara upp med ett ryck så man får wiplash-skador typ.
Urk.
Gör det bästa av situationen och tänker tillbaka några dagar...
 
 
.. Tack för den energiboosten...
Men nu vill jag faktiskt sova. .gott...
Har sovit som en prinsessa Varenda natt senaste två veckorna 
men så fort jag kommer hem så är det cirkus igen... kanske betyder att jag måste boka nå nytt snart...tre månader till 1 v i Grekland Med en massa bönor :)
Men hoppas nog få sova gott innan dess...typ nu...ska iaf försöka...
Natti Natti

Gomorron!

Nu vet ja faktiskt inte vad jag ska skriva men jag har ju lovat att skriva lite så då gör jag det ändå då =)
Idag blir det hemmapul, känns som jag ligger efter lite eftersom jag varit borta så mycket.
Jobb (?) igår, eller vi var iaf där fast det var väldigt lugnt vilket passade oss båda utmärkt sedan vi kört slut på oss dagen innan på Kungsan Gym, vilket är det nya gymmet i Kungsgården.
Funderar om jag ska skaffa kort någonstans och det skulle ju passa perfekt att ha det på hemmaplan, men så som jag tränar nu så har jag redan tillgång till allt jag behöver, min egen kropp och vikt, boll och vikter, så jag tror jag hoppar över kort så länge även om det är rätt trevligt att gå på gym å träffa lite annat folk.
För övrigt så var Kungsan helt okej, fina och nya grejer och de hade allt iaf jag kan tänkas behöva så ska jag köpa kort så är det risk att det blir där, då kan man ju cykla, springa eller gå så är man uppvärmd och klar när man kommer dit.
Har just Skypat med Syrran och Isaak på andra sidan jorden, dom var på väg att gå och lägga sig.
Min frukost är nu slut så det är dags att sätta fart och göar lite nytta =)
Ha en bra dag ni alla va ni nu ska hitt på!

RSS 2.0