Kööör

Sitter just nu som klistrad i soff-fan och tittar på Ronja Rövardotter på TV. Den är minst lika spännande som jag minns den.
En annan skillnad nu mot för då är att man blivit lite mer känslig och lätt får en liten tår i ögat, hahaaa va pinsam man kan va! =D
Mysig film hur som helst och jag minns nog iaf 70 procent av replikerna trots att det gått några år sen sist.

Nu ska dom flytta ut i Björngrottan igen och filmen är slut.
Tur de så att jag kan ta tag i det jag egentligen skulle göra idag; RÖJA.
Upp på vinden eller ut i köket, det är frågan?
Fast det spelar ingen större roll, allt ska ju göras.
Börjar nog med klädskrubben, kan va kul att komma åt de kläder man vill ha utan att behöva krypa in, över och emellan alla högar av kläder.
Kanske lägger ut en före- och efterbild sen om det är nån som vill se??

Vad har ni för er en dag som denna? Här regnar det, så det är en perfekt dag för Röjning, ska även försöka hinna med en promenad ute i lervällingen!


Lucka nummer 24, två dagar för sent, men bättre sent än aldrig sa vi?

Fyller dagens innehåll med lite onödigt men kanske lite roligt vetande om Ägaren till denna blogg.
Det är väl sånt som mer eller mindre varje unge är med om men jag kom att tänka på det igår då mamma sa att jag gjorde illa mig en del då jag var liten, en del minns jag;

När jag var ca 4-5 år sprang jag in i en kundvagn på Domus, slog pannan och har även nu 30 år senare kvar ett litet minne i just pannan.

När jag var sex år Ramlade jag hemma i trappen och slog pannan så jag fick åka och sy.
Efter ihoplappningen (vilket jag också minns hur den kändes när det stack) for jag och pappa till Konsum i Storvik och köpte Monchichigodis i skum som var rosa.
Har även ett fysiskt litet minne från den händelsen.

Någonstans i samma ålder stoppade jag fingret i ett hål för glödlampor, och jag minns än i dag hur det kändes, jag kommer inte att prova igen om jag säger så.

Ett kort tag efter var vi på semester vid några gamla fäbodar i Järvsö, där var klåfingret framme igen och klämde dom små fingrarna i nåt gammalt lås, minns även att det inte var speciellt skönt, har inte heller gjort om det sedan dess. Någon hade en gul t-shirt på sig.

När jag var åtta lovade jag min Morbror att han skulle få 11000kr av mig när jag blev stor.
Jag var ju ganska säker på att han skulle glömma det tills dess, och att det dessutom kändes som en evighet tills jag skulle bli gammal. Nu är man där, men dessvärre har morbror inte glömt mitt löfte till honom.

När jag var 10 år Läste min ena Tjejkusin Tyska i skolan. Det var då jag bestämde mig för att jag skulle läsa Norska. Tyvärr fanns inte det som tillval när jag började högstadiet och jag valde istället ämnet "Att skapa". 

När jag var 15 frågade jag Mamma och Pappa -"Måste man ha körkort?" Det verkade ju helt onödigt när det finns både bussar, cyklar och flakmopeder.
Några år senare Älskar jag att köra bil och körde både folkrace och är numera Yrkeschaufför.

Vårdyrket valde jag eftersom Omvårdnadsprogrammet verkade vara minst "pluggigt". Tror dock med facit i hand att det passar mig rätt bra att jobba med människor.

Ambulansinriktningen valde jag för att jag tyckte 20v var en lagom lång utbildning, det är nu exakt 10 år sedan jag blev färdig med den i Mora, och trivs fortfarande hur bra som helst med jobbet.

Nu ska jag gå och kolla om det finns nåt snaskigt kvar i nån av alla skålar.
Under hela Julhelgen har jag sammanlagt ätit 4 chokladbitar men det tar jag snabbt igen här på jobbet, speciellt en dag som denna då vi hittills endast har haft en endaste körning.

Go Afton


Lucka 23.. bättre sent än aldrig?

Jo det har ju som sagt varit lite fullt upp och jag har knappt öppnat datorn på flera dagar men det är det säkert fler än jag som inte har gjort så det visar väl bara att jag är mänsklig.

Den här dagen, dagen som var dagen före Julafton.
Den för lite speciella minnen med sig för mig.
Och det är vad mitt avslöjande denna dag skulle komma att handla om.
Det som hände den där dagen, den 23/12 för precis ett år sen.
En dag som har etsat sig fast på näthinnan och i mitt minne.
Den dagen som två små barn förlorade sin mamma och pappa i en trafikolycka.
Synen och intrycken som mötte mig där finns kvar, även om det inte är något större problem, så blir jag ibland påmind av den händelsen och kommer nog sent att glömma.
En hel del har jag varit med om och sett, och man blir nog lite skadad i det här yrket, vissa grejer blir man inte så starkt berörd av även om det är traumatiska situationer för den/dom inblandade.
Det kan låta känslokallt, men Skulle jag ta till mig allt jag är med om skulle jag inte klara av att jobba med det jag gör.
Jag förstår att det är jobbigt och kan känna med dom drabbade, men allt fastnar inte.
Men som sagt, vissa grejer glömmer man bara inte, vi är ju trots allt bara människor vi med.
Jag har sen den dagen fått större respekt för mötande Lastbilar, jag kan komma på mig själv med att åka långt ut mot väggrenen då jag möter en sån.
Nu i år jobbade jag återigen dagen innan Julafton, den dagen som många fyller bilen med Julklappar och familj och beger sig till Vänner och släktingar för att fira Jul.
Jag bekänner härmed att jag kände en viss oro inför denna dag, just med tanke på det som hände förra året.
Jag har innerligt önskat att det inte händer igen, och att alla som ska ut på vägarna tar det lugnt och tänker att det är bättre att komma fram sent än inte alls.
Dagen blev som jag hoppats, har inte heller sett i tidningarna att det skulle hänt nåt dylikt, det får bara inte hända igen, men dessvärre funkar inte verkligheten så.
Imorgon är det "hemvändardag" och jag hoppas återigen att ingen har så bråttom hem att dom riskerar sitt eget liv eller någon annans genom att köra fortare än väder och väglag tillåter.

Nu var det inte meningen att sprida dysterhet så här i Juletider men jag vill förmedla att Ni alla tänker på det här, att livet kan vända snabbt och att man ska va rädd om sig och varandra ute på vägarna och överallt annars med förresten!
Hoppas ni haft en riktigt mysig Jul allihopa och att ni varit snäll mot Tomten så han vågade sig ut med lite paket!
Julipussi på er!

Delar med mig av Vår fina gran vi har här hemma, som dock var lite för hög så toppen fick böjas till lite för att få plats under taket;


Gooooo Juuuuuul!

Om jag får säga det själv så har jag skött mig HYFSAT bra med Kalender-Bloggandet, men jag föll på Mållinjen och har inte skrivit på 2 dagar, men jag känner att jag har ganska bra skäl och det är att det faktiskt är Jul och jag har haft lite annat för mig som att t.ex umgåtts med mina nära och kära.
Det blir ett kort inlägg idag men lovar att både Lucka 23 och 24 kommer ;)
Hoppas ni har en underbar Julhelg Alla Goa, och att ni kommer tillbaka!
Stor JULPuss på er!

LUCKA nummer 22, ojoj nu börjar det närma sig!


Dan före dan, före dopparedan, visst blire så idag?
Jag har iaf än än gång nyss ätit en frukost som bestod av 1 Lussibulle, 1,5 vaniljbulle och en kolakaka, å te.
Nu är bullarna slut så jag är mer eller mindre tvungen att börja äta ordentlig frukost igen.
Ska även jobba imorgon så då kommer man in i rutinerna igen, iaf EN dag, sen är det ju Jul och risken finns att det spricker igen då.

Jag har fått ett litet önskemål om innehåll i ett tidigare inlägg så det får bli Dagens Lucka;

Fråga: vilken tid i ditt liv har varit roligast? Vilket är ditt trevligaste minne? Och hur känns det dagen innan..... Tårtkalas?

Börjar med sista frågan (det är ju några dagar sen jag fick det här)
Dagen innan Tårtkalaset kändes det nog rätt skönt, hade fått klart med det mesta och tror minsann att jag satt och rullade Negerbollar den kvällen =)

Mitt Trevligaste minne... den var svår, har ju så mycket trevliga minnen =)
Alla Dagar och Stunder med Molly var ju trevliga, t.ex när hon hoppade in i baksätet på bilen och vi drog upp Till Storsjön på skogen bara hon och Jag.
Det här var ju Jättesvårt, jag har ju som sagt så otroligt många trevliga minnen och upplevelser, Alla möten med varma människor, Den tid jag får med Mina vänner och nära och kära är ju Trevliga och sånt jag uppskattar otroligt mycket.
Har väldigt många Trevliga campingminnen, både sen jag var liten och Drog på Husvagnssemester med Mamma och Pappa och nu på senare år när jag åkt med Vänner och Familj.Roligaste Tiden var Sommaren 2007, då hände BARA roliga saker och den lever jag på Än ;)
Men sen har jag ju mycket mycket Roliga minnen från andra tider också =D

Nu snöar det och jag ska gå ut och få lite ljus i mitt ansikte, känns som det behövs!
Tjo

Lucka nummer sugoett.


Väl Hemkommen från Dalarna, några kronor fattigare och några prylar, kläder och erfarenheter rikare.
Vi hade just Ätit då ett par Negrer kom och Raggade upp oss.
Försökte kanske ska tilläggas.
Sanna funderade mest över sanningen bakom Negrer och deras, ja ni vet, och jag var mest rädd och ville därifrån.


Fick tag i lite fina grejer, både åt mig själv och inte åt mig själv.
Har även kommit underfund med vilken Mobbe jag ska skaffa nästa gång, vilket är väldigt snart eftersom min börjar rasa sönder och samman.
Svängde in till Benkebus på hemvägen med en liten Julklapp, hoppas han gillar den =)
Nu ska det mysas ner i soff-fan å kolla en film, har nog inte kollat så mycket film och slappat så mycket i hela mitt liv som jag gjort de senaste dagarna.
TRÖTTMÖSSAN PÅ

Lucka nummer tjugiett....

Pedant kan jag väl knappast bli tagen för att jag är men en grej jag har som vana är att om jag ska upp på morgonen, t.ex till jobbet eller vad som helst som är ganska så tidigt, så lägger jag fram kläder kvällen innan. Det tar ju ett tag innan man vaknar på morgonen, även om man är uppe och går och ser ganska vaken ut så är inte alla getter hemma i hagen, så det är liksom enklast att ha allt ligga framme å bara hopp i, som en riktig brandman. Det enda som fattas är stången från övervåningen och ner så man även spar lite tid som det sällan är alltför gott om på morgon.

Sitter å väntar på Fröken S som ska göra mig sällskap på Frullen, den här gången nere i Storvik på Nya Fiket där det serveras Risgrynsgröt vilket för övrigt är Fröken S´s Älsklingsmat (?)
Det blir en bra uppladdning för en sväng till Dalarna.

Det här inlägget ser ganska torrt ut men jag tänkte återkomma senare, har ju än så länge bara uppfyllt 1/2 önskningar =P

Ha en bra dag så länge!

Lucka nummer 20!

Jag tänker härmed avslöja att jag har ett litet projekt på Gång.
Eller rättare sagt, min arbetsplats har ett projekt på Gång, som jag mer än gärna skulle delta i, mer tänker jag inte säga förrän jag vet mer.

Idag har jag varit till Sjukgymnasten och blivit lite knäckt. Hade en hel del som behövde rätas till, sen gick jag rakryggad därifrån och ut på stan å köpte en Present till min Älskade Mamma och en Julklapp till Mig själv.
Kan avslöja en till grej och det är att jag köpte samma till både Mamma och Mig, därför kan jag inte säga vad det är, kanske kommer en bild efter jul =D

Som sagt, i förrgår var det fys för fulla muggar, och nu delar jag med mig av de övningar jag roat mig med sedan ett bra tag tillbaka. Det kanske ser muppigt ut och jag kan även erkänna att jag haft mina fördomar mot "Sjukgymnastövningar" men har sällan svettats å stånkat som jag gör på dom här passen.Dags å dra till Viken igen, baj baj

Pisst!

Var ju ganska så väl förberedd och laddad för att få till ett hyfsat inlägg idag med bilder å såna saker, och vad händer då tro?
JO, internet fullkomligt kukar ur där hemma. Det brukar iofs kunna göra det när det är blötväder.
Och nu sitter jag på jobbet och har inga bilder här då så det får bli ett litet tattigt inlägg utan bilder idag.
Kan lämna ett litet avslöjande iaf som jag helst inte vill erkänna eftersom jag helst inte vill känna av det själv ens, och det är att igår när jag tränade, de sista 8 sekunderna så hände det nånting nere i sylten som inte kändes helt bra. Hoppas och tror att det "bara" är en låsning, hur som helst så var det fasan inte skönt.
Ska få komma till min kära Sjukgymnast kl 10 imorgon fast han igentligen hade annat inbokat då och tänkte sen ta Jullov.
Tusen Tack för det.

Den riktiga Luckan, den 18;e.

Jag ska börja med att avslöja en grej och det är inte mindre än att jag Ätit Lussibullar och Oboy till frukost, TVÅ dagar i rad.
Petade ur russinen så jag fick inte ens i mig nå frukt som jag i annat fall alltid äter till Frukost.

Sedan sist så har det hänt att det varit Ett kalas här eftersom jag fyllt år.
Födelsedagen började med fika på Berglunds innan jag begav mig till Optikern som kom fram till att jag antagligen kommer att få glasögon, Grattis på Födelsedan.
Eftermiddagen bestod av mycket mys och mysiga gäster, både väntade och oväntade, mycket fika och finfina presenter som också dagens bilder ska få avslöja.
Har aldrig varit mer orolig för att jag skulle bli ofrivillig ägare till en fyrbent varelse, men som tur var så lyckades den smita så jag fick en Egen bok istället.En Glad Snögubbe lyser numera upp Trappen upp till Ytterdörren

 

Alltid roligt att få handla utan att betala =)Nu är det sovdags här och jag Återkommer imorgon, då förhoppningsvis med lite bilder från Träningen idag.
Natti Natti På er


Lucka...18!

Nuuu har det varit så fullt i häcken igen så jag har knappt haft datorn igång, mer än som sällskap i form av Spotify.
För tillfället är det filmtajm här på 45 men jag har som plan att det blir ett till inlägg innan den här dagen är slut, med innehåll av ett litet avslöjande och även några utlovade bilder =)
Ha en skön söndagseftermiddag så länge!


Lucka 15!

Det var visst inget som gömde sig under lucka 14 om det var någon som la märke till det =D
Fast å andra sidan så var det inte så många som kollat bloggen igår heller och ännu färre som lämnat nåt spår så då lägger jag bort skuldkänslan för den här gången =)
Gårdagen var knökfull, mycket jobb på jobbet och hemma rullades det negerbollar och sen var det Gonatt.
Är på jobbet idag igen, och när jag kommer hem blire lite städa å greja så jag slipper hålla på imorgon.
Har lite ebb på avslöjanden, sorry Regina, (och ni andra nyfikna med för den delen), kanske ni kan hjälpa mig att komma på nåt ni vill att jag ska avslöja. Jag försöker svara på det mesta =)

Nu lär ja gå å sträcka lite på mig, ryggfan spökar, inte bra å sitta för länge =/
Hoppas ni har en bra dag!

Lucka 13?

GOkväll på er, har inte mycket att komma med alls idag, det är tomt.
Har iaf haft en superdag från början till slut, morgonsim vid 06.30 med allt va de innebär, Frulle på Marangoni med Pillan, Spinning på PB med Maddis som jag sedan spenderat resten av dagen med, bakat å kollat Lucia i kyrkan, avslutade kvällen med lite mer bak och "Det Okända".
Inte mycket att klaga på här inte, men är nu trött så det gör ont.
Godnatt


Lucka 12!

Gokväll Kära ni, hoppas ni haft en bra dag!
Min har varit rätt okej men känner mig nu slut som människa, och då menar jag både på insidan och utsidan.
Hade ju planerat att fixa till i Köket, sätta upp nån stake och putsa upp fönstrena lite, men det ena ledde till det andra och det slutade med att jag röjde upp i Städskrubben i köket som inte längre såg ut som en städskrubb utan mer som en skräpskrubb.
Det hade jag inte gjort om det inte vore för att jag skulle komma åt strykbrädan, och när jag drog i den så hamnade 75% av skrubben på golvet och då var det inte mycket annat att göra än att bita i den sura bananen.

Dagens första nyhet är att det tydligen återigen strykit förbi en varg här, närmare bestämt på 2;a närmaste grannens gård, dom hade visst sett spår i snön.
Dagens andra nyhet är att jag, trots den tidiga tiden, planerar att gå och lägga mig, har ställt klockan på 05.52 imorgon för jag ska till Parkbadet och hänga på låset för en tidig Luciasimtur.
Resten av morgondagen är fullspäckad med fler trevligheter, men det avslöjar vi inte förrän imorgon!

Natti natti på er!
Eftersom det blev 3 bilder igår så har jag ju 2 bilder upp så det kanske inte gör så mycket om det inte blir nån idag =D
Fast eftersom det snart är Jul så kan jag ju va lite extra generös och bjuda på en ändå =D

Bilden föreställer min frukost morgonen efter Julfesten, innehållet i påsen där hann jag dessvärre inte fånga på bild!


Lucka nummer 11 fast det hunnit bli den 12;e

Det börjar visst bli rutin det här att jag bloggar så sent att det hinner bli en ny dag.
Meeennnn bättre sent än aldrig!

Idag ska jag bekänna en grej som jag är mindre stolt över, och som vissa redan vet men iaf, nu får ni andra också veta.
Jag stod med på Hångellistan när jag säsongsjobbade i Sälen våren 2002.
Det är väl inte så mycket att känna sig ostolt över kanske ni tänker.
Men grejen är att jag hade pojkvän (och han stod inte med på listan), och lyckades komma med på den listan ändå.
Två gånger.
Dåligt men sant.

Dagens bild(er) är purfärska och kommer från ikväll då vi var ute och spanade på vargar (åtminstone vargspår)

Lucka nummer 10 fast det hunnit bli den 11.

Hade gjort ett utkast men hann inte få iväg det eftersom vi fick åka på körning.
Har haft ett helt okej dygn på jobbet, sömn nästan hela natten och en macka till lunch idag, då ska man inte klaga.
Åkte direkt från jobbet ikväll och handlade innan det var dags för El Classico med dom andra grabbarna.

Dagens avslöjande iaf innebär att ni ska få vetskapen om att mina idoler när jag gick i årskurs 6 var inga mindre än  Wizex och Europe.
Då jag fyllde 12 fick jag i present en LP-skiva med Wizex och mamma och pappa skickade in en önskning till radion så dom spelade "Mjölnarens Irene" bara för mig, lite nöjd man va då =P
Säkert någon som vet om det redan men säkert nån som inte vet heller, om det nu är nåt att veta, men nu har ni en liten detalj till om Lilla mig iaf =D

Dagens bild visar mitt Drömhus nere i Södraste delen av Landet.
GE MIG

Lucka 9.

Trodde inte jag skulle lyckas uppfylla den här dagens önskning med tanke på att jag inte hunnit med det innan jag for till jobbet.
Men pga att man är sån linslus så lyckades man ju fastna på en bild från Julfesten på Göranssonska igår så då bjuder vi på den, Kollegorna Jenny Och Karin får också följa med i min blogg idag!

"Över 2500 medarbetare från hela länet hade tagit sig till Göransson Arena för äta gott, mingla och umgås, och lyssna på Tomas Di Leva, Östen med resten, Anna Salin och många flera. Trots det stora antalet gäster fick alla rum i arenan. Den enda gången det blev trångt var när kampen om de bästa bordsplatserna pågick.

- Det påminde om vasaloppstarten. Det var full fart framåt och julgranarna välte. Men det var samtidigt riktigt kul, skrattar Helena Stålberg, barnmorska på Gävle sjukhus."
Och dagens avslöjande får bli att jag faktiskt själv tycker att jag va en riktig snygging igår! Inte ofta man erkänner sånt ;0D

Detta fält måste tydligen fyllas i. DAGS FÖR LUCKA ÅTTTTA!!

I Lucka nummer 8 kan jag avslöja att jag precis tog mig en liten smygsup nere i källarn.
Ikväll är det Julfest och vi är några stycken som ska ses innan och ta oss en liten rackare, så jag kände att jag borde känna av innehållet redan nu så jag inte bjuder på nåt som kan va farligt =P
Det smakade helt okej och kommer nog göra susen lite senare.

Har även mannekängat lite för mig själv här och kom fram till att jag ska ha en klänning som jag köpte i stockholm sist jag var där.
Den som kanske kan uppfattas lite porrig men idag kändes den inte alls lika porrig utan idag kändes den mer Julig så den blir nog kanon.
Eftersom jag efter ett antal önskningar och uppmaningar och ett utgett löfte om mer bilder så bjuder vi idag på Dagens Utstyrsel, dessvärre inte i Julklänningen, men det kan tänkas att det kommer nån sån framöver.Tack å hej, ät en sej


Lucka nummer 7.

Lucka nummer 6 uteblev som åtminstone vissa säkert lagt märke till.
Anledningen är att gårdagen såg ut som mina dagar mest gjort på sistone, häcken full från morgon till det är dags att dunka ner huvet på kudden.
Mycket på jobbet från början till slut, hann inte ens in och äta lunch.
Efter jobbet lyxade jag till det med en Massage, kan inte få för mycket av sånt!
Blev sen bjuden till Hofors på finmat å kom hem närmare 23.30 å då va de Gonatt kan ja lova, öppnade inte ens datorn igår.

Till Dagens Avslöjande;
Jag höll på att köra på en människa igår.
Det gick inte speciellt fort, stod typ still med bilen men iaf.
Det hade nog inte varit så skönt för honom.
Inte för mig heller. 
Dessutom hade idioten inte nån reflex i mörkret.
Tur att jag hade det då, i högerbenet så att jag hann bromsa.

Någon Lucka här framöver kommer att innehålla ett utdrag ur någon av mina gamla dagböcker hade jag tänkt, måste bara leta rätt på dom och damma av dom.

Nu ska ja dra på mig sköna myskläder och kanske fixa lite inför imorgon då det är Julfest med jobbet.
Kamma till håret och leta reda på nån palta man kan dra på sig.
Fixa naglarna och borsta tänderna.
Sen så, är man Fit for Fight.


Lucka nummer 5.

Kan hända att det här blir den sista Kalenderluckan för jag har faktiskt väldigt svårt att komma på oavslöjade grejer att avslöja för er.
Jag vet ju att iaf EN gärna vill att jag fullföljer och det är hon som kom med förslaget, och sen vet jag nog EN till, men jag behöver nog få lite frågor eller förslag om det är något ni undrar över och är nyfikna på, om det nu är nåt =)
Ni kanske vet mer än va ni egentligen vill veta redan men då kanske man inte fortsätter läsa här, det är ju frivilligt, än så länge =)
Kan ju iaf berätta en grej som jag inte berättat för mer än EN iaf, och det är att jag ska till en Optiker på min födelsedag, Grattis till mig =D Men är jag inte ganska snygg i brillor?Har för övrigt haft en fantastisk dag, lagom med jobb på jobbet, hann dock inte träna, fick sluta i tid (lyx) drog iväg på en fika med Bästa Emma som jag saknar redan, gjorde sen ett stopp i viken och fick lite Sanna-tid, det var på tiden..
Ligger nu i sängen med min nyinköpta Laptopkudde som är kanon förutom att jag saknar faktiskt hettan från fläkten mot benen.
Någon gjorde mig väldigt glad idag, först och främst med sin närvaro men även med den här..Najtinajti

Lucka nr 4.

Idag bjuder jag på tre saker som jag inte berättat för någon annan.

Jag har tagit bort mitt Facebook-konto.
Jag har även solat solarium idag,  vilket händer typ en gång om året. Tror inte att det tog så bra som det borde med tanke på att 3 rör på mitten var svarta så det räknas nästan inte.
Det snöar även-


Härregud.

Regina, nu har du verkligen satt mig på pottan, det här var ju skitsvårt!
En grej som jag kom på som jag inte tror att jag berättat för någon (inte nå många iaf) är att jag kan vara jätteblödig när någon gör illa sig, stora personskador eller om det är mycket blod på TV. Då kan jag ganska så lätt känna mig både illamående och svimfärdig.
Lite konstigt kanske man kan tycka med tanke på det jobb jag har, men i verkligheten är det skillnad, då har man en annan roll och är fokuserad på att åtgärda skadan och har heller aldrig haft den känslan som jag kan få då jag kollar på nåt läskigt på TV.

Den här Lördagen har bjudit på Fotboll och inte så mycket mer, är bortbjuden på Fiskpinnar i kväll men vet inte hur jag ska göra, ska ju upp och jobba imorgon å är minsann lite seg, känner mig skittröki´ men jag får väl va de ikväll då, blir nog ändring snart hoppas ja.
Fast Fiskpinnarna lockar ju =PAvslöjande nummer 2.

Det kommer inte att bli lätt det här, men har iaf klarat av "Kalenderutmaning nr 1" och ska nu avslöja en ny grej som jag aldrig avslöjat för någon.
Hör nu och häpna;
Jag har (faktiskt för andra gången) ikväll kollat på IDOL vilket jag tidigare ansett som lite meningslöst och töntigt förutom i början då folk gör bort sig genom att ställa sig framför kameran och sjunga fast dom inte kan.
Nu har jag som sagt för andra gången sett ett avsnitt och lär även erkänna att det är riktigt trevligt.
Sitter tillochmed och väntar på röstningen för att se vilka som får fortsätta =D

Hade det här varit förra veckan så hade jag kanske inte avslöjat det men nu har jag ju antagit en utmaning så då finns inga alternativ!

Hoppas ni har en mysig fredag, kanske någon mer som kollat på IDOL, vilken hejar ni på isf?
Jag hoppas iaf att Amanda går vidare, sen spelar det ingen större roll vem av dom andra =)

Utmaning!

Jag fick iaf ETT fint förslag på "Kalenderinnehåll" och med det förslaget skulle hela December täckas eftersom denna KÄRA läsare tycker att jag varje DAG ska skriva något som jag aldrig berättat för någon annan.
Nu behöver JAG sova på saken men eftersom det faktiskt är Första December idag så skulle jag ju sumpa detta redan första dagen och det KAN jag ju bara inte, såååå...

Jag kan ju börja med att avslöja att när jag var mindre så var jag mer eller mindre fixerad av "4".
Om jag gjorde nånting så var jag tvungen att göra det fyra gånger, om jag t.ex slog fingret så var jag tvungen att slå det 3 gånger till, eller om jag hoppade på stenar så skulle jag hoppa på 4 st annars blev det ju helkonstigt!
Som tur är så har min "4"-fixering växt bort, skulle nog blivit lite jobbigt annars!

Vet nu att jag inte är ensam om att ha haft sånt här för mig, ssåååå dela gärna med er ni också =D

Tack och GodNatt Tack och God Natt Tack och God Natt Tack och God Natt

RSS 2.0